MUHU UUDISSED Laupa Külasema laadale!

Irena Tarvis
Copy
Irena Tarvis
Irena Tarvis Foto: Erakogu

Ikka terit neh. Elu lähäb aga piale pissitassa. Kis valitseb oma tuhlikibrissid, kis norib puude alt viisakamaid õunakibrissid. Neh, undrehti suuri põle sievuasta masu kumbagid. Ja mõni jälle kuibib kaudu õuet ja korjab oksi kokku, sest neh, vahet põle, kas sa kütad oma maja lekriga või puudega. Ühteviisi irmus kallis oo mõlemiti. Ja nüid lähäb iga malakaoks kua varsi katla all asja ette.

Neh, aga ega selle innatõusu vastu ep sua ikkagiid. Ja param oo vuadata, kus miskit viel tihasse, mis miele rõemsaks tieb.

Laupa suab tulisema ea tuju omale Külasemast. Külasema kohe oogid nõuke koht, kus inimesed oo kogu aeg suud muikus pias. Olga elu kui sant tahes. Ja et laupa oo nende laadapäe, siis naad oo kindlaste kohe iseäranis rõemsad. Nõnna et kis tahab miskit osta või müia, siis 10. septembril Külasema laadal suab. Laadakaup oo puhas kraam! Oma suare lammas, liha, kala, mesi, näputüö, keraamika, aiasaadused. Laada kohvik oo ja näituse sahver ja õnneloos ja oksjon ja kirbukas. Ja oo kua mõned õppemise tuad. Neh ja rõemsa miele suab viel kõege kauba piale just tuimuidu.

Kellu ühestteistmest alates näidatse kultuuri kua viel. Ja oo sõuke moekas laat, et müügimaksu põlegiid. Müimakohja pärast piaks ette elistama. Silla Mall paneb kõik kenaste kirja. Taa nummer oo 55 37 225.

Esimese valuga arvatse, et kellu kahest oo rall läbi. Suame ikka nähe!

Neh, aga kui kiegid enne ep katke, siis õhta seitsmeks oo ometiks rahvas Külasemast kadun ja ennassid Koguva Vanatoale sisse sättin. Sest siis akkab jälle Jaan Alliku mälumäng. Ja ennassid tuleks ikka kenaste kirja anda televonni pial 55 587 494 või siis kiri suata info@vanatoa.ee. Et mis nimega võistkond tuleb ja palju kua umbest rahvast oo. Iga inimese kääst küsitse kolm eurut raha kua.

Ja pühabe õhta suab jälle jalad selga võtta ja Vanatoale minna. Siis suab sial nõukse kunsi selgeks õppe, et mesmuodi oma kehakaalu kua pirekse pisemaks suaks. Iina meditsiin pidada aitama ja neljal korral oo nüid koolitamine. Kellu seitsmest pühabe oo esimene kord. Ja raha tahetse iga korra iest 20 eurut suaja. Ja mudud tuleks kohe aegsast kohjad kindi panna. Ikka jälle elista 55 587 494 või kirjuta info@vanatoa.ee. Sialt suab siis täpsemad selgust kua, et mis nõuke iina ime oo, mis inimesed kenaks lahaks tieb ja kas piab ise kua miskid vaeva nägema.

Vat sedakorda ollid sõuksed jutud mool.

Olge siis ikka munuksed!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles