MESIMAGUS KOOGIRETSEPT Mida teha õuntega? Ikka kooki!

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Tagurpidi õunakook
Tagurpidi õunakook Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Sügisese õunauputuse suurajal annab õuntest igasugu head ja paremat kokku keerata, kuniks isu viimaks täis. Õunakook maitseb aga alati hea. Ka siis, kui isu vaikselt täis saama hakkab.

Erinevaid õunakoogiretsepte leidub ilmapeal lugematu arv ja igal vähegi küpsetamispisikuga nakatunul on oma lemmik ilma igasuguse kahtluseta kindlasti varnast võtta. Õigupoolest pole tal tarvis seda ehk otsima hakatagi, sest tõenäoliselt on see vilunud küpsetajal ammuilma peas. Tuleb vaid pihta hakata!

Umbes nii on ka Mikko Laasteril, kes ametilt Kuressaare jahisadama restorani Hafen kokk. Kodus pole ta aga sugugi ainus, kes küpsetada armastab. Mikko enda sõnul on ta elukaaslane isegi suurem kodune koogimeister kui ta ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles