Filmimees Ilmar Raag veab Ukraina sõdurite riidekampaaniat (1)

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Johanna-Maria Lehtme ja Ilmar Raag näitavad Ukraina sõjaväevormi, mis tänu lahketele annetajatele jõuab enam kui kahe tuhande võitlejani.
Johanna-Maria Lehtme ja Ilmar Raag näitavad Ukraina sõjaväevormi, mis tänu lahketele annetajatele jõuab enam kui kahe tuhande võitlejani. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Kampaaniaga "1000 kangelast lumes" koguvad MTÜ Slava Ukraini, IT-ettevõte Solutional ja Postimees raha, et toota ja annetada Ukrainas võitlevatele sõduritele talvised vormiriided.

Esmane eesmärk koguda 400 000 eurot, millega saavad soojad ja kuivad riided ligikaudu 1000 sõdurit, täitus ööpäevaga. Kampaania korraldajad otsustasid talvevormi pakkuda veel tuhandele sõdurile.

Umbes 400 eurot maksvas komplektis on talvejope ja -püksid, fliis, sooja pesu komplekt, torumüts ja maskeerimisülikond. Kampaanias kaasa lööv välismissiooni kogemusega filmimees Ilmar Raag ütles, et koostöös spetsialistidega on valitud vorm, mis on just sobiv eesliini võitlejatele, kes peavad Ukraina lõpuks vabastama. "Ma loodan, et see läheb neil korda," märkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles