Uued juhtimismudelid ehk Kõik kenama Saaremaa nimel

, uuendustemeelne demokraat
Copy
Roland Mere
Roland Mere Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Uskumatu on see, et mida vanemaks inimene saab, seda rohkem ta mõistab, kui rumal ta on. Need arvamused, mis mul vahetult pärast ülikooli lõpetamist olid, on aastatega muutunud.

Ilmselt on paljud kursis maoismi olemusega ja sellest tulenenud uuendustega. Paljud mäletavad hiinlaste võitlust varblaste vastu riisipõldude saagi nimel. Sama tundub teoks saavat ka Saaremaal.

Kultuuri säilitamise ja arendamise nimel muudetakse juhtimismudelit, nagu teatasid abivallavanem Koit Voojärv ja kultuuriosakonna juhataja Kristel Peel. Koondatakse ligi pooled rahvamajade juhid. Hea meel on märgata, et Reformierakond peab oma sõna, viies ellu valimislubadusi, milledest üks oli: “Kenam Saaremaa on tugevate piirkondade ja kindla keskusega vald, mille juhtimine on lihtne, läbipaistev ja aus. Meie töökorralduse põhialus on innovaatiline juhtimine ja saarlaste initsiatiivi kaasamine. Demokraatia töötab kõige paremini koostöös, kui kõik vallakodanikud saavad selles vahetult osaleda ega jää passiivse pealtvaataja rolli. Teeme koostööd kogukondadega ning töötame välja Saaremaa lihtsa ja läbipaistva juhtimismudeli.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles