ÜLESKUTSE ⟩ Kes on tänavune Kultuuripärl?

, Kulka Saaremaa ekspertgrupi kontaktisik
Copy
Tea Rauk.
Tea Rauk. Foto: Eesti Kultuurkapital

Eesti Kultuurkapitali Saaremaa ekspertgrupp ootab ettepanekuid maakonna kultuuri- ja spordivaldkonna tegijate tunnustamiseks.

Kultuuripärl 2022 – preemiaga tunnustatakse kunsti-, rahvakultuuri ning kehakultuuri ja spordivaldkonna inimeste tööd ja innustatakse erialast pühendumist.

Elutööpreemia – preemiaga tunnustatakse isikut tema pikaajalise väljapaistva loomingulise või spordialase tegevuse eest. Elutööpreemia kandidaadiks saab esitada Saare maakonnas pikaajaliselt tegutsevaid väljapaistvaid loomeisikuid ja spordielu edendajaid.

Aastapreemia – preemiaga tunnustatakse loome- ja spordiinimesi, kes on 2022. aastal Saaremaal mõjutanud vastava valdkonna arengut ja aidanud kaasa maakonna tuntusele.

Saaremaa ekspertgrupp ootab hiljemalt 21. novembriks e-posti aadressil saaremaa@kulka.ee vabas vormis ettepanekuid või taotlusi, milles peavad olema: lühike kirjeldus kandidaadi loomingulistest või sportlikest saavutustest; kandidaadi tutvustus ja andmed (nimi, isikukood, aadress, telefon, e-post); esitaja kontaktandmed. Lisainfo tel 51 982 355, e-post saaremaa@kulka.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles