Muhus puudega laste tugiisikuna tegutsev Gerda Rei pälvis tunnustuse

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Tunnustamine
Tunnustamine Foto: Mikk Otsar

Sotsiaalkindlustusamet tunnustas tänukirjaga 21 raske ja sügava puudega lapse tugiisikut ja lapsehoidjat. Tunnustuse saajate hulgas oli nii pere- ja tugikeskuste kui ka omavalitsuste töötajaid. Kõiki neid ühendab tööle pühendumine, empaatilisus ja hoolivus.

Euroopa Sotsiaalfondi projekt "Raske ja sügava puudega laste tugiteenuste arendamine ja pakkumine" algas 2015. aastal ning kestab kuni 2022. aasta lõpuni. Projekti algusest tänaseni oleme kokku toetanud üle 3500 lapse ja tugiteenuste osutamist on kokku toetatud rohkem kui 37,5 miljoni euro ulatuses.

"Iga inimene, kes on võtnud oma südameasjaks puudega laste toetamise, väärib tänu. Need inimesed on andnud suure panuse, et puudega lapsed saaksid kasvada turvalises ja arengut toetavas keskkonnas. Loodan siiralt, et tugiisikute ja lapsehoidjate tunnustamise traditsioon jätkub ka pärast projekti lõppemist," ütles sotsiaalkindlustusameti laste heaolu osakonna juhataja Ebeli Berkman. "Tähelepanu ja tunnustust väärivad ka kõik kohalikud omavalitsused, kes oma piirkonna lapsi igati toetavad."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles