Nooruse kooli poisid aitasid lumevangis vanaprouasid

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
HANGED ÜLE PEA: Palmi Teras on abis käinud “timurlastele” südamest tänulik, kuna Birgiti toodud lumekogus käis isegi talle üle jõu.
HANGED ÜLE PEA: Palmi Teras on abis käinud “timurlastele” südamest tänulik, kuna Birgiti toodud lumekogus käis isegi talle üle jõu. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Kõige hullem, et me ei tea siiani, kes need poisid olid. Aga see, mida noored tegid, on teistele nii suureks eeskujuks!" kiidab Kuressaare vanaproua Palmi Nooruse kooli noormehi, kes tulid talle ja naabritele appi lund tõrjuma.

79-aastane Palmi Teras tunnistab, et esmaspäevane Birgiti lumemöll ehmatas teda suisa ära. "Nii ilusat talve peab nautima, aga selle naudingu juures on ka halvad pooled – lund on nii kohutavalt palju," räägib proua Palmi, kes ei saanud terve päev toast välja. Aina sadas, tuulas ja tuiskas.

Kui torm õhtu eel veidi vaibus, otsustas ta siiski mingigi teeraja koduuksest tänavani sisse kaevata. Palmi jõudis kaevata labidalaiuse raja uksest kõnniteeni. Rohkem ei jaksanud, sest lumi tuli tõsta üle aia, kõrge hange otsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles