Rahandusminister soovib panustada elektriühenduste parandamisse veel paarkümmend miljonit

Saarte Hääl
Copy
Aavo Aljase fotodelt paistab mastitraaversite ja liinitraatide olukord Mujaste,
Jõiste ja Kavandi küla tagant, Vääri ja Võlupe alajaamade vahel. Metsa läbival lõigul on maas puid, mis kukkunud liinile erinevate varasemate tormidega. Traadid on tugevalt välja venitatud, osaliselt on neid mõnest kohast paigatud, kuid tervikuna on liinilõik üsna kehvas seisus. "Olen ise Elektrilevi infotelefonile sellest konkreetsest kohast teada andnud. Vist juhtus see paar aastat tagasi. Kahjuks on see siiamaani korda tegemata," kirjutab Aavo Aljas.
Aavo Aljase fotodelt paistab mastitraaversite ja liinitraatide olukord Mujaste, Jõiste ja Kavandi küla tagant, Vääri ja Võlupe alajaamade vahel. Metsa läbival lõigul on maas puid, mis kukkunud liinile erinevate varasemate tormidega. Traadid on tugevalt välja venitatud, osaliselt on neid mõnest kohast paigatud, kuid tervikuna on liinilõik üsna kehvas seisus. "Olen ise Elektrilevi infotelefonile sellest konkreetsest kohast teada andnud. Vist juhtus see paar aastat tagasi. Kahjuks on see siiamaani korda tegemata," kirjutab Aavo Aljas. Foto: erakogu / Saarte Hääl

Rahandusminister Annely Akkermann tegi täna valitsusele ettepaneku suunata valitsuse reservist kahe aasta vältel täiendavad 15,7 miljonit eurot elektrivõrkude muutmiseks ilmastikukindlamaks.

Viimaste kuude ilmastikuolud ning elektrivõrgu olukord on põhjustanud Eesti erinevates piirkondades talumatuid elektrikatkestusi.

„See on toonud esile vajaduse leida täiendavaid võimalusi elektrivõrgu ilmastikukindlamaks muutmise investeeringute kiirendamiseks,“ põhjendas Akkermann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles