Lähipäevil jätkub väheste pluss- ja miinuskraadide vaheldumine

Copy
Üks udune hetk.
Üks udune hetk. Foto: Kaie Vahter

Prognoosi järgi jätkub lähipäevil väheste pluss- ja miinuskraadide vaheldumine.

Reede öösel on pilves ilm. Lääne-Eestis sajab mitmel pool vihma ja lörtsi, ida pool lund. Puhub lõunakaare tuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma ja lörtsi, Ida-Eestis ka lund, õhtul jõuab saartele uus tihedam sajuala. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, õhtul tugevneb saartel ja läänerannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Lörtsi- ja vihmasadu laieneb saartelt kirdesse, Ida-Eestis sajab ka lund. Kagutuul tugevneb 5-12, puhanguti 15, rannikul kuni 19 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab vihma, lörtsi ja lund, õhtu poole läheb sadu kõikjal üle lumeks. Tuul pöördub põhja ja kirdesse ning puhub 4-10, rannikul puhanguti kuni 15, saartel loodesse 9-14, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi, õhtul temperatuur langeb.

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund ja kohati tuiskab. Puhub põhja- ja loodetuul, põhjarannikul kirde- ja põhjatuul 5-11, rannikul puhanguti 15, saartel kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi. Päeval on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lund, kohati tuiskab. Puhub põhja- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15, saartel kuni 18 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi.

Märksõnad

Tagasi üles