Sada päeva suletud kaubamaja keerati uuesti lukust lahti

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy

Eile avati kolm kuud kestnud remondi järel taas Saaremaa kaubamaja. Lisaks mullu novembris maja esimesel korrusel avatud Toidumaailmale on nüüd maja teisel korrusel klientide käsutuses ka Ilumaailm, Meeste maailm, Naiste maailm, Laste maailm ja Kodumaailm.

Saaremaa tarbijate ühistu juhatuse liige Kalle Koov tuletas avamise eel koostööpartnereid tänades meelde, et esimest korda avas kaubamaja uksed 1968. aastal, teist korda 2007., pärast mahukat rekonstrueerimist. “Kuna elu on pidevas muutumises, siis avame kaubamaja nüüd juba kolmandat korda. Ja jälle uues kuues, sisus ja uute brändidega,” lausus ta. “Poolteist aastat tagasi projektiga alustades ei teadnud me päris täpselt, kuhu välja jõuame, aga täna oleme seisus, kus rekonstrueeriti 90% majast,” lisas Koov.

Kell kaks pärastlõunal avati trepid ka tavakülastajatele, kes uuenenud müügipindu asjalikul moel takseerima tõttasid. Kauplusekülastaja Milvi arvas, et uus kaubamaja meeldib talle väga. “Avar ja palju ruumi vaadata ja käia,” märkis ta. Avapäeval oli proual plaanis teha ka sisseost, kuid see lükkus edasi, kuna ei leidunud sobivat suurust. “Peaaegu oleks olnud. Mõtlen kodus veel, kas seda annaks natuke parandada,” sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles