Mis “loom” see on? Ujub ja uriseb, aga ära ei upu

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
KAHEKSA AASTAT: Rait ja Rauno hakkasid ametlikult võistlustiimina maasturitega metsas müttama 2015. aastal. Autosid on neil olnud erinevaid, praegune on neist vägevaim.
KAHEKSA AASTAT: Rait ja Rauno hakkasid ametlikult võistlustiimina maasturitega metsas müttama 2015. aastal. Autosid on neil olnud erinevaid, praegune on neist vägevaim. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

See on Saaremaa offroad-meeskonna Team Saarlased kõrgete rataste ja taevasinise – teinekord küll kenasti porise – kerega võistlusauto, mis alles loetud päevad tagasi mürises ja mörises Saarekollil end sopaaukudest välja vedades.

Team Saarlaste nime taga peitub kaks Saaremaa meest – Rait Mändla ja Rauno Lahi, kes ütlevad enda kohta, et nende tavamaasturitega sonkimisest on saanud viimaks pesuehtne offroad-võistlustiim – puhtaverelised saarlased.

Alguse sai tiim tegelikult juba aastal 2015. “Sõitsime kahe autoga metsavahel, istusin tagaistmel ja poisid narrisid, et hehee, Raidil pole autot,” meenutab Rait. “Lõin kohe portaali lahti, valisime auto välja – see oli üks Jeep Cherokee –, ostsin ta sellise mõttega ära, et sellega on hea käru vedada ja võib-olla lähme kunagi Saarekollile “turisti” sõitma.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles