Aasta suurpere tiitlile saab esitada kandidaate kolmapäevani

Copy
Pereisa Margo Kubjas valiti 2018. aastal Saare maakonna aasta isaks. Samuti pälvis nende pere läinud aastal suurpere tiitli.
Pereisa Margo Kubjas valiti 2018. aastal Saare maakonna aasta isaks. Samuti pälvis nende pere läinud aastal suurpere tiitli. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kolmapäeva hilisõhtul on tähtaeg kandidaatide esitamiseks Eesti Lasterikaste Perede Liidu korraldatavale Aasta Suurpere konkursile, mille võitja pere saab Bigbankilt 10 000 euro suuruse stipendiumi.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul saavad suurpere tiitlile kandidaate esitada kolmapäeva hilisõhtuni kõik Eestimaa inimesed – perekonnad ise, suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad.

"Tähtis on mõista, et lasterikaste perede liit ei oota kandideerivatelt peredelt üliomadusi, sest tegemist ei ole sugugi perede paremusjärjestuse ega üksteise üle trumpamisega," rääkis Õunap. "Suurtest saavutustest olulisem on hoopis peres tasakaalu loomine ja selle hoidmine, et nii lapsed kui ka vanemad saaksid oma igapäeva kohustuste ja elu väljakutsetega turvaliselt ja üksteist toetaval viisil toime tulla. Kui perekond panustab kohaliku kogukonna tegemistesse või on muul moel kõrvalseisjatele eeskujuks on see lisaväärtus, mida kandidaati ülesse seades võiks nimetada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles