Parima Toiduaine konkursi meedia lemmik on Saare Kala leegitatud lõhefilee

Artikli foto
Foto: Erakogu

„Eesti Parima Toiduaine“ konkursil traditsiooniks saanud toidu-, tarbija- ja majandusajakirjanikest ning toidublogijatest koosnev pressižürii valis tänavu taas meedia lemmikut ning seekord pressižürii südamed võitis Saare Kala õrnalt soolatud ja ehtsal tulel küpsetatud leegitatud lõhefilee.

Nahaga lõhefilee on küpsetatud madalal kuumusel, et säiliks lõhele omane maitse ja mahlasus.

Küpsetatud filee pealispind leegitatakse aga ehtsal tulel, et tuua esile lõhe hõrk maitse. Tegemist on uudse küpsetamise ja ehtsal tulel leegitamise tehnoloogiaga. Toode on tänavu pälvinud „Eesti Parima Toiduaine“ konkursi hõbemärgise kui Parim kalatoode 2023.

Tagasi üles