VIDEO Trad.Attack! tegi Kuressaare kultuurikeskuses möllu

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Trad.Attack! Kuressaare Kultuurikeskuses 20.04.
Trad.Attack! Kuressaare Kultuurikeskuses 20.04. Foto: Erakogu

Neljapäeval toimus Kuressaare kultuurikeskuses trad-pop-rokkmuusikaansambli Trad.Attack! uue albumi esitluskontsert, kus pooleteise tunni jooksul kõlas nii verivärskeid lugusid albumilt "Bring It On" kui ka vanu tuttavaid hitte.

Peale võimast muusikalist avapauku tervitasid Trad.Attacki! liikmed Jalmar Vabarna, Sandra Vabarna ja Tõnu Tubli saarlasi, tänades kõiki sooja vastuvõtu ja kaasaelamise eest. Selgus, et ligi pool publikust oli käinud ka viimasel, viie aasta tagusel Trad.Attacki! kontserdil sealsamas Kuressaare kultuurikeskuses. Palju oli aga ka neid, kes olid ansamblit kuulama tulnud päris esimest korda. "Saarlased on rikas rahvas, äkki on kellelgi võimalik teha nii, et homme läheks Hiiumaale ka päevasel ajal praam, siis saaksime kõik koos hotelli afterpartyle minna," naljatasid Vabarnad. Sooja vastuvõtu eest tänati ka oma häid sõpru GOSPAst.

Istumisvõimalust rahvale saalis seekord ei pakutud, mis on kultuurikeskuse kontsertide puhul pigem erand. See andis aga võimaluse mahutada saali rohkem rahvast ning kõigil oli võimalik kaasa elada ja sama hoogsalt kui esinejad laval ka ise tantsu vihtuda. Muusikat saatis lavasuitsu- ja valgusshow. Esindatud olid mitmed erinevad muusikainstrumendid, alustades ansamblile omastest toru- ja parmupillist, lõpetades kaunikõlalise ksülofoniga, millel Sandra Vabarna imelise kergusega heliseda lasi. Muusikud ise juhtisid tähelepanu ka Jalmar Vabarna elektrikitarrile, mida ta varasematel kontsertidel mänginud ei ole. Laulud kõlasid seekord lisaks Eesti eri murretele ka araabia ja inglise keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles