Vöimaluse fond ootab taas taotlusi 50 000 euro laiali jagamiseks

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Fondi tegevjuht Merit Trei
Fondi tegevjuht Merit Trei Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa kogukondlike, kultuuri-, spordi – ja sotsiaalprojektide toetamiseks loodud MTÜ Vöimalus avas juba üheksanda taotlusvooru.

Taotlusvooru maht on 50 000 eurot ning uued projektid on oodatud 1. juunini 2023. 2019. aasta alguses asutatud MTÜ Vöimalus on Saaremaaga seonduvate mittetulunduslike algatuste elluviimisesse panustanud juba üle 430 000 euro. Nelja tegutsemisaasta jooksul on Vöimaluse fondist toetatud rohkem kui 250 projekti.

Toetatud projektide nimekirjadega tutvuda Vöimaluse kodulehel. Rohkem kui pooled kõikidest Vöimaluse poolt toetatud projektidest on seotud millegi püsivama soetamise või rajamisega. Vöimalus on toetanud näiteks Muratsi sadama ja Võhma sadama ning külakeskuse korrastamist; Tagamõisa ja Metsküla seltsimaja remonti; Võhma Külamaja, Saaremaa Puuetega Inimeste Koja hoone ja Merineitsi Kodu renoveerimist; Laugu ja Sauvere külaplatside ja Kudjape mänguväljaku elektriliitumist; terviseradade ja ketasgolfiradade arendamist. Mitmeid külakiikesid on taastatud ja mänguväljakuid korrastatud. Koroonakriisi alguses toetasime Saaremaa lapsi koduõppeks vajalike sülearvutite soetamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles