ÜLESKUTSE Head ettevõtjad, aidake meil aidata!

Copy
Foto: Freepik

"Armas sõber, tubli ettevõtja. Kui sa tunned, et Sinu toode võiks kanda heategevusmärki ja sellega anda oma panuse heategevusse, aidates nõrgemaid, abivajajaid, siis kutsume sind meiega kohtuma ja nõupidamislaua taha istuma. Koos suudame enamat!" teeb üleskutse MTÜ Naerata Ometi meeskond.

Neliteist aastat tagasi asutasime mittetulundusühingu Naerata Ometi eesmärgiga aidata just neid abivajajaid üle Eesti, keda riik või kohalikud omavalitsused mingil põhjusel ei toeta või ei saa toetada.

Algusest peale oli meil mõte ja plaan, et loome oma toote, kaubamärgi, mida siis turustame. Saadud tulu panustame heategevuslikesse projektidesse. Ehk siis aitame abivajajaid.

Saime kokkuleppele mõningate tootjatega ja hakkasime turustama Naerata Ometi logoga tooteid (pastapliiatsid, nokamütsid, märkmikud jne).

Müüsime ka isevalmistatud käsitöötooteid – kooke, küpsetisi, käsitöö-pulgakomme jms.

Meid aitasid kaubanduskeskused, ürituste korraldajad, laadad, mõningad kauplused, teised mittetulundusühingud, koolid, kes lubasid meil kas tasuta või sümboolse tasu eest oma pindadel tegutseda. Suur-suur tänu neile. Aga veelgi suurem tänu teile, kallid toetajad, ostjad!

Kahjuks aga muutusid abivajajate vajadused ja abivajadus pikenes. Lisaks toodete ja teenuste turustamisele olime sunnitud pöörduma otse annetajate poole, et aidata rohkem abivajajaid.

Täna, neliteist aastat hiljem, on meil hea meel teile teatada, et me pole loobunud oma esialgsest plaanist ja mõttest turustada huvitavaid, põnevaid, maitsvaid, keskkonnasõbralikke, hea mainega nii käsitöö- kui ka muid tooteid. Nende müügist teenitud tulu saame me kasutada ja panustada abivajajate aitamiseks. Samal ajal saame pakkuda rõõmu ostjale või kasutajale, andes neile teadmise, et nemad on osa ühest suurest ja põnevast heategevusprojektist.

Meie eesmärk on jõuda Naerata Ometi päikesemärki kandvate toodetega kaubanduskettide ja poodide lettidele, koolidesse, keskustesse jne – selleks, et toetada heategevust erinevates valdkondades.

Meie esimesed projektid on invalifti ehitus Kuressaares elavale liitpuudega neiule; Tartus elava pansklerootilist morfeat põdeva Natalia ja kopsusiirdamist ootava Maarja ravimite rahastamine, samuti lastekodude abi- ja olmeruumide renoveerimine.

Meie esimene heategevustoode, mida saate juba täna osta, on heategevusmesi. See hea ja kvaliteetne mesi on pärit Põhja-Lätimaalt Ruhja linnakese külje alt Ciruli talust, kes on meie suur aitaja ja sõber.

Lisaks meele kasvatab ja müüb Ciruli talu ka liiliaid, päevaliiliaid, flokse ja teisi püsililli. Huvi korral võtke ühendust meie projektijuhi Heikiga telefonil 56 255 274 või kirjutage heiki@naerataometi.ee.

Ilusat kevadet!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles