30 aastat tegutsenud Ensert sai kaks tunnustust korraga

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
TUNNUSTUSE VÄLJA TEENINUD: Kaupmees Märt Käesel võib saadud tunnustuste üle uhkust tunda.
TUNNUSTUSE VÄLJA TEENINUD: Kaupmees Märt Käesel võib saadud tunnustuste üle uhkust tunda. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Lisaks tunnustusele "Edukas Eesti ettevõte" pälvis Kuressaare jae- ja hulgimüügi firma Ensert ka usaldusväärse ettevõtte sertifikaadi.

Ettevõtte juhatuse liige Märt Käesel tõdes, et mis puudutab "Eduka Eesti ettevõtte" tunnustust, siis seda on nad saanud aastate lõikes ka varem. Selle tiitli väljaandmise juures vaadatakse eelkõige ettevõtte maksukäitumist, maksude tasumist riigile, lepingupartneritele arvete tasumist õigeaegselt jne.

"Enserdi tänavuse aasta krediidireiting on AAA ehk suurepärane, selliseid ettevõtteid on Eestis 0,9%," märkis Käesel. "Ensert on ettevõte, mis on saavutanud viie majandusaasta jooksul järjepidevalt kõrge A-grupi krediidireitingu, vaid 4,3% Eesti ettevõtetest omab stabiilselt kõrget reitingut. See on tõestus ettevõtte panusest Eesti majanduse arengusse ning ausasse ärikultuuri, mis loob kõrgemat usaldust ja lojaalsust nii klientide, töötajate kui ka koostööpartnerite silmis." Kõnealune reiting arvutatakse 2018.–2022. aasta majandusnäitajate põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles