Hoiame üksteist ja liigume koos!

Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: www.freepik.com

Tänavuste Lääne-Eesti jalgrattasõiduüritustega tähistame nii rahvusvahelist perekonnapäeva kui ka liikumisaastat.

Üheskoos mõnusat õhtupoolikut veetes pöörame tähelepanu lapsepõlvetraumade mõjudele, mis kanduvad täiskasvanuikka, ja uurime, kuidas lastele veel paremini toeks olla.

Ligi 12 km pikkune rattasõit koos Andres Laugu ja teiste tähtedega algab neljapäeval kell 17 Titerannast Staadioni tn parkla äärest pärast osalejate instrueerimist, pakkudes erinevaid liitumisvõimalusi: kell 17.20 Ranna – Merikotka ristmik WOW-keskuse juures; kell 17.30 Puusilla tee – Kastani tn ristmik; kell 17.45 Selveri parkla Kalevi tn – kolledž. Kell 18 suundume keskväljakult mööda Lossi tänavat Allee tänavale. Kell 18.10 Allee tn ristmikult mööda Uus-Roomassaare tänavat sõitmiseks liituvad kõnniteel sõites ratastoolide kasutajad ning kolmerattalistega noorimad ratturid lapsevanemate juhendamisel. Kell 18.20 saabuvad ratturid, ergutajad-mõttekaaslased ja ühisüritusele tulijad eralasteaeda Kõige Suurem Sõber Uus-Roomassaare 22.

Kell 18.30–21 on eralasteaia Kõige Suurem Sõber hoovis kavas tervitused, ühistegevused, etteasted, teave ja arutelu. Arutellu “Hoolin ja märkan last – rääkimise ja kuulamise roll ja raskused” on kaasatud Tartu ülikooli kliinikumi lastefond, Ennetuskeskus MTÜ, Ohvriabi, Lasteabi, politsei, spordirahvas, teadusetegijad, ettevõtjad, vabatahtlikud entusiastid ja üllatusesinejad.

Lisainfot saab küsida aadressil mure@mure.ee või tel 55 35 773.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles