KÜLAVAHELOOD Enam kui 200 kivilammast Mardi talus ja Saaremoori mesilasteraapia maja

Aare Laine
Copy
Evelyna Peterson näitab mesilaste elupaiga avaustega  lage, millele toetub madrats. Sealtkaudu jõuavad vibratsioon ja sumin protseduuri nautijani.
Evelyna Peterson näitab mesilaste elupaiga avaustega lage, millele toetub madrats. Sealtkaudu jõuavad vibratsioon ja sumin protseduuri nautijani. Foto: Aare Laine / Saarte Hääl

Jaanipäeva järgse päeva saate avaloo salvetas saatejuht Aare Laine populaarses Saaremaa külas, mis on tunnustatud aasta küla tiitliga, kus toimuvad sauna- ja saamapäevad.

Sealses külamajas võõrustatakse tihti külalisi, mõistagi on külamaja külarahva kogunemiskohaks, meeldivate sündmuste korraldamise paigaks. Selle küla Roopa rannas on konkureerinud traditsioonilisel oda-galal nii Saaremaa kui kogu Eesti paremad sportlased, külas on lavastatud näitemänge. Loetelu võiks jätkata.

Möödunud aastal avati külas veel üks vaatamisväärsus. Ilmselt paljud kuulajad juba arvasid ära - see küla on Karala. Saates tutvustame Karala küla Mardi talu lambakogu. Kui hiljutisel ringsõidul turismiasjalised Mardi tallu jõudsid võttis neid vastu talu peremees Mart Maastik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles