Malevlased tööd ei pelga "Meeldib väga, proovin järgmine aasta ka pääseda siia!"

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
RÜHMAJUHID Vasakult: Renat Ränk, Karina Vaiksaar, Jane Süld, Marie Köster, Pille-Riin Laaneväli, Laura Karp, Bence Zoltán Kovács. Pildilt puudub Tiina Luks
RÜHMAJUHID Vasakult: Renat Ränk, Karina Vaiksaar, Jane Süld, Marie Köster, Pille-Riin Laaneväli, Laura Karp, Bence Zoltán Kovács. Pildilt puudub Tiina Luks Foto: Erakogu

Sel nädalal alustas tööd Saaremaa Öpilasmalev. Saarte Hääl käis piilumas, kuidas tegid usinad heakorrarühma malevlased tööd neljapäeval lossipargis ja Saaremaa Puukoolis.

„Väga hästi on läinud esimene malevanädal, noored on tublid ja töökad,“ kiitis rühmajuht Marie Köster. Malevlaste päevakava näeb ette 3-4 tundi tööd, seejärel süüakse ühiselt lõunat ning peale seda on ühistegevused. „Päeva pikkus sõltub üldjuhul sellest, kui kaua noored on tahtnud koos aega veeta, ühekorra oleme koos ka ööbinud Kuressaare Noortejaamas,“lisas Köster.

Ühistegevustena on malevlastel veel kavas töötukassa karjääriteemaline workshop, seikluspargi külastus, noortekas ööbimine ja ühiskokkamine. „Plaanime veel minna kindlasti kinno ja noorte poolt on tulnud soov minna Pidula wakeparki, telkima, tennist mängima ja ka näiteks rühmaga reisile,“ loetles lisaks rühmajuht Pille-Riin Laaneväli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles