Politsei saatis "Rootsi miljardäri väimehe" kelmusesüüdistustega kohtu alla

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Valik Marek Alle-Tamm-Stelli tehtud võltsingutest, kus ta esitles end "Johanna Lundbergi" mehena ja nende ühiste kaksikute isana ja mida kasutas väidetavalt ohvritelt raha välja petmiseks.
Valik Marek Alle-Tamm-Stelli tehtud võltsingutest, kus ta esitles end "Johanna Lundbergi" mehena ja nende ühiste kaksikute isana ja mida kasutas väidetavalt ohvritelt raha välja petmiseks. Foto: Saarte Hääl

Nii Eesti ettevõtjatel kui Ukraina kunstnikul suud ja silmad täis valetanud ja neilt kümneid tuhandeid välja petnud Marek Stell, varem Marek Alle ja Marek Tamme nime kandnud saarlane läheb augusti alguses Tallinnas kohtu alla.

Kokku suutis Põhja politseiprefektuuri kriminaalbüroo kelmuste ja majanduskuritegude talitus koos Põhja ringkonnaprokuratuuriga ära tõestada, et Marek Stell (52) tinistas oma äripartneritelt aastate vältel välja 62 000 eurot.

Ajakirjanduses on Stelli tegevusest korduvalt kirjutatud, viimati kajastasime Saarte Hääles eelmise aasta aprillis juhtumit, kus ta pettis Ukraina kunstnikult Alla Shlyakhovalt ja tema kaasalt välja 5000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles