Teismeliste jalkatüli lõppes veriselt Ärritunud poiss lõi tüdrukul ninast vere välja

Martin Vesberg
, Saarte Hääle suvereporter
Copy
JÕHKARD LASI KÄED KÄIKU: Teada on, et jalgpallistaadionitel tekib tihti veriseid arveteõiendusi eri mansade fännide vahel, Kuressaares tümitas teismeline poiss tüdrukuid aga halva mänguoskuse ettekäändel. Fotolavastus.
JÕHKARD LASI KÄED KÄIKU: Teada on, et jalgpallistaadionitel tekib tihti veriseid arveteõiendusi eri mansade fännide vahel, Kuressaares tümitas teismeline poiss tüdrukuid aga halva mänguoskuse ettekäändel. Fotolavastus. Foto: Gert Lutter / Saarte Hääl

Osaliste kirjelduse järgi sattus laupäeval Kuressaare jalgpalliväljakul konflikti kolm noort: poiss olevat tüdrukut löönud ning kui tüdruku vanem õde tülile vahele läks, andis noormees vanemale õele hoobi näkku.

“Jalutasime laupäeva õhtul perega kodu poole, kui Talve tänava jalgpalliväljakult jooksis meie juurde üks teismeline tüdruk ja küsis, kas meil on aega aidata. Tema järel tuli teine tüdruk, kellel oli tugev ninaverejooks, nägu ja käed küünarnukini verised,” rääkis sündmuste ahelasse tõmmatud Kuressaare elanik.

Väidetavalt sai tüli alguse sellest, et tüdrukud ei osanud poisi arvates nii hästi jalgpalli mängida kui tema ja selle peale poiss ka vihastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles