Muhus kadunud 62-aastane Olavi leiti üles

Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Urmas Luik

Politsei teatas, et tänu tähelepanelikule kodanikule leiti Muhu vallas kolmapäeval kadunuks jäänud 62-aastane Olavi üles.

Neljapäeva hommikul sai häirekeskus teate, et Muhu vallas Tupenurme külas on kodust lahkunud Olavi, keda viimati nähti kolmapäeva pärastlõuna paiku.

Politsei otsis meest kodulähedasest piirkonnast ja otsingutel olid abiks nii ATV-d kui ka droonid ning otsinguala kontrollis üle PPA lennusalga kopter.

Neljapäeva õhtul teatas politsei, et Olavi on leitud.

Kuressaare piirkonnapolitseiniku Ahto Auliku sõnul kontrolliti piirkonda ja võimalikke viibimiskohti nii ATV, droonide kui ka PPA lennusalga kopteriga. "Lisaks vestlesime mehe lähedaste ja külas asuvate talude elanikega, ent meest paraku leida ei õnnestunud. Õhtul kella 19 paiku andis lähedalasuva talu elanik häirekeskusele teada, et Olavi ilmus tema hoovi," ütles Aulik.

"Tänan tähelepanelikku inimest, kes Olavit märgates koheselt meid teavitas ja mehele abi pakkus kuni politsei ja kiirabi saabumiseni. Panen südamele, et väga oluline on märkamine ja hoolimine lähedaste poolt. Kui märkate, et teie lähedane võib abi vajada, siis tuleks kindlasti seda abi otsida ja pakkuda," lisas Aulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles