Kure keskkaitsja Sander Alex Liit aitas koondise väärt viigini

Saarte Hääl
Copy
Noortekoondislased väravat tähistamas.
Noortekoondislased väravat tähistamas. Foto: jalgpall.ee

Eesti U21 jalgpallikoondis tegi Kadrioru staadionil EM-valikmängus Bulgaariaga 1:1 viigi, millega lõpetas pikale veninud värava- ja punktipõua. FC Kuressaare keskkaitsja Sander Alex Liit tegi kaasa kogu kohtumise, kirjutab fckuressaare.ee

Kohtumine algas väga lahtiselt ning mõlemad võistkonnad otsisid võimalusi vastase nõelamiseks. Bulgaaria asus mängu juhtima 8. minutil, kui paremal äärel tegutsenud Martin Stoychev tsenderdas palli kasti ning ründaja Georgi Nikolov mängis end meisterlikult löögile.

Külalismeeskonna üheväravaline edu püsis tablool aga vaid 7 minutit: Bulgaaria kaitsja kasutas Aleksandr Šapovalovi vastu karistusalas lubamatuid võtteid ning Eesti ründaja saatis selle tulemusena määratud penalti kindlalt võrku. Eestil oli avapoolajal veel kaks suurepärast võimalust, kui väravavahiga pääsesid silmitsi nii Šapovalov kui Danil Kuraksin, ent neid realiseerida ei õnnestunud. Vaheajapausile mindi niisiis 1:1 viigiseisul.

Eestit ootab selles koondiseaknas ees veel üks kodune EM-valikmäng, kui 12. septembril võõrustatakse A. Le Coq Arenal Poolat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles