![KÄSITÖÖ: Kartulipüree valmistamiseks kasutas Teele Nöps väikest käsipressi.](http://f11.pmo.ee/EiX0iUIaxwgeH_yKCJHZGT0GWB0=/1442x0/filters:focal(2432x663:2720x902):format(webp)/nginx/o/2023/09/29/15623707t1h726c.jpg)
Seekordne toidurubriigi peategelane toodi Saaremaale Ruhnust Saaremaa toidufestivali aegu, mil ruhnlased võtsid kätte ja panid Kuressaares neljaks päevaks püsti kuulsa sadamaresto Yljes pop-up-versiooni.
Seekordne toidurubriigi peategelane toodi Saaremaale Ruhnust Saaremaa toidufestivali aegu, mil ruhnlased võtsid kätte ja panid Kuressaares neljaks päevaks püsti kuulsa sadamaresto Yljes pop-up-versiooni.
Restorani Yljes peakokk Teele Nöps tunnistas, et pop-up-restorani toomine Ruhnust Saaremaale oli keeruline ja kulukas. “Näiteks et edasi anda meie restorani hõngu, võtsime kaasa kõik oma nõud. Need võiks ju ka rentida, aga siis ei ole seda õiget tunnet,” selgitas ta. Selleks, et maitsete kõrval ka meretagust visuaali näha oleks, tõid ruhnlased Kuressaarde kübekese Ruhnu sadama eksterjöörist ehk lambikeste jada, mis paigutati restorani interjööri.