KES ON Poodiumi-nõudlejad? Ralli toob rajale rekordarvu masinaid

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
HEAD TESTI! Rada testima suundunud Ott Tänakut ja Robert Virvest sattusid Lümanda vahel tervitama Lümanda lasteaia mudilased.
HEAD TESTI! Rada testima suundunud Ott Tänakut ja Robert Virvest sattusid Lümanda vahel tervitama Lümanda lasteaia mudilased. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

56. Saaremaa ralli on rekordiline nii stardinimekirjas olevate võistlejate kui ka võistlustel esindatud riikide arvu poolest.

Eile oli stardinimekirjas 170 ekipaaži, mis on rekordiline, aga ka maksimum, mis võimalik võistlusrajale saata. Samas ei pruugi nii palju masinaid starti siiski jõuda. “Testipäevad on käimas, kus võib kõike juhtuda, kes sõitis ennast Leedus puruks jne – nii need äraütlemised tulevad,” selgitas ralli direktor Villi Pihl. Lõplik osalejate nimekiri selgub täna kell 13.

KAKS MAAILMAMEISTRIT: Saaremaa ralli stardirivi avavad reedel Robert Virves (vasakul) ja Ott Tänak. Esimene neist loeb kaarti, teine keerab rooli.
KAKS MAAILMAMEISTRIT: Saaremaa ralli stardirivi avavad reedel Robert Virves (vasakul) ja Ott Tänak. Esimene neist loeb kaarti, teine keerab rooli. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles