KÕNE IFFILE Lahketele pakkujatele võib vabalt öelda ei

Saarte Hääl
Copy
Ivo Linna
Ivo Linna Foto: Madis Sinivee/Postimees

Laulja Ivo Linna sõnul on ta telefonikaubitsejatele halb klient – kuulab nende jutu küll ära ja tänab viisakalt, ent pakutavat toodet ei osta.

Neid telefonimüüjaid, kes mulle helistavad, ikka jagub. Aegade jooksul on mulle pakutud igasuguseid toidulisandeid, mis helistajate reklaamijutu järgi on noorendava toimega ja pikendavad eluiga 150 aastani ning loll on see, kes neid ei söö. Selliste pakkumiste hulk on olnud nii suur, et kui ma peaksin kõik need vastu võtma, siis ma muud ei saakski süüa kui toidulisandeid.

Veel on pakutud igasuguseid ajakirju ja ajalehti. Kui näiteks ütlen, et mingid motoajakirjad mind absoluutselt ei huvita, siis on öeldud: “Aga te olete ju mees! Kuidas on võimalik, et teile motoajakirjad ei meeldi?” Olen Eesti Mündiärist ostnud mõne mälestusmündi, mis on pühendatud mõnele mu kadunud sõbrale, näiteks Eri Klasile. Nemad on saanud mul sabast kinni – neljapäeva hommikulgi pakuti mulle mingit münti, aga ütlesin ära. Lapsepõlves korjasin küll vanu rahasid, aga mitte enam. Kuna mingit poodi mündiäril ei ole, siis kohapeale valima minna ei saa. Mina aga tahaksin ise valida, ise otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles