Tasuta õigusnõustamine üle Eesti

Saarte Hääl
Copy
Kohtuniku haamer. Pilt on illustreeriv
Kohtuniku haamer. Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

HUGO.legal on Eesti suurim õigusabiteenuse pakkuja ning koostöös Justiitsministeeriumiga on nad nõustanud inimesi juba viimased 6 aastat.

Õigusabi saab maakonnakeskustes üle Eesti nii kohapealse konsultatsiooni, videokõne kui e-kirja vahendusel. Tasuta õigusabi toetab Justiitsministeerium ning 2 tundi tasuta õigusabi saab inimene sissetulekuga kuni 1200 eurot (tavaasjades) või kuni 2000 eurot (lapse õigustega seotud küsimustes). Sealt edasi saab õigusabi soodustingimustel hinnaga 45 eurot/tund. Siiski, keskmine ajakulu nõustamisele on 2,2 tundi, mis tähendab, et enamik muresid saab tasuta aja sees lahendatud.
 

Tänavu täitus ettevõtmisel ka väike verstapost - nende õigusabi on kasutanud 55 tuhat inimest. Neid, kes abi võiks vajada on kindlasti veel palju. Praktikas näeme, et õigusprobleemid kuhjuvad samamoodi nagu ka tervise-, raha- ja kõik muud probleemid, mistõttu õigeaegne tegutsemine on hädavajalik.
 

PS! Tasuta ja soodustingimustel õigusabi saamine eeldab 5 eurost lepingutasu maksmist, kuid öeldes registreerimisel sooduskoodi "HUGO", saab lepingu sõlmida lepingutasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles