Austria toidugiid soovitab Saaremaal külastada 12 söögikohta

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
KUKUU KALARESTORANI PEAKOKK TOOMAS LEEDU kasutab kalaroogade valmistamisel samal hommikul merest tulnud kala
KUKUU KALARESTORANI PEAKOKK TOOMAS LEEDU kasutab kalaroogade valmistamisel samal hommikul merest tulnud kala Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Rahvusvahelise haardega elustiilikirjastuse Falstaff restoranijuht annab soovituse ühtekokku kaheteistkümne Saare maakonna söögikoha külastamiseks, Eestis kokku saab giidilt soovituse 154 söögikohta.

Falstaffi määratletud Eesti viie parima restorani hulka pääsesid 180 Degrees by Matthias Diether 97 punktiga ja Noa Chef’s Hall 96 punktiga ning Pädaste mõisa restoran Alexander, Maidla puhkekeskuse restoran Soo ja saarlase Peeter Pihel juhitud Tallinna Fotografiska 94 punktiga.

Pädaste mõisa restoranile järgnevad punktide poolest Kuressaare kuursaali Ku-Kuu ja vinoteek Prelude (86 punkti) ning Bottengarn Koguva sadamas (85). Lisaks said soovituse Pilguse mõisa restoran, Nasval tegutsev Särg resto, Kuressaare toidukohad Castello, resto Hafen, restoran Arensburg, restoran Rose, Saaremaa Veski ning Viirelaid samanimelisel laiul Suures väinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles