KÜLAVAHELOOD Ametimees Torgu kuningriigis, kes tegutseb mitmes vallas

Aare Laine
Copy
AMETIMÄRK ÕUKONDLASELE: Torgu kuningas Kristian I ja kuningriigi vardja Kaupo Vipp annavad kuninga kroonimise tseremoonial krooniku ja transpordiülema ametimärgi Aleksander Baumannile.
AMETIMÄRK ÕUKONDLASELE: Torgu kuningas Kristian I ja kuningriigi vardja Kaupo Vipp annavad kuninga kroonimise tseremoonial krooniku ja transpordiülema ametimärgi Aleksander Baumannile. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saatejuht Aare Laine toob kuulajateni intervjuu mehega, kes võttis Torgu kuninga Kristian I kroonimispidustustel vastu ametimärgi. Õigemini tuleb sel mehel kuningriigis täita kahte ametit. Ta on kuninga õukonnas kroonik ja transpordiülem. See mees on Aleksander Baumann.

Oktoobrikuu Saarte Hääl andis teada, et tuntud saarlane saab 22. novembril 70-aastaseks. Sellise ümmarguse tähtpäeva puhul peab kindlasti nii mitmekülgse mehe tegemistest ja toimetamistest rääkima.

Mul on hea meel öelda, et tunneme Sassiga teineteist juba üle viiekümne aasta. Helistasin, et kohtumine kokku leppida. Ja mis selgus, Sass ütles, et tema sai aasta tagasi 70. Tõsi mis tõsi. Mis siis ikka, kuna mullu pole härra Baumanniga juubelijuttu räägitud, teeme seda siis nüüd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles