Justiitsministeeriumi juhtkond ja haldusala juhid külastavad Saaremaad

Saarte Hääl
Copy
Baltic Workboatsi tehas.
Baltic Workboatsi tehas. Foto: Baltic Workboats

Justiitsministeeriumi juhtkond ja haldusala asutuste juhid külastavad täna ja homme Saaremaad, et tutvuda haldusala töökorraldusega väljaspool Tallinna ja kohtuda kohalike ettevõtjatega.

"Külastuse eesmärk on rääkida kohalike inimestega sealsetest rõõmudest ja muredest ning näidata Tallinnas töötavatele juhtidele seda, kuidas on töö korraldatud väljaspool pealinna. Samuti arutame juhtidega järgmise aasta tööplaani," märkis justiitsminister Kalle Laanet.

Täna toimus kohtumine Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumaja juhi Reena Undresti ja Lääne ringkonnaprokurör Rainer Amuriga. Räägiti sellest, kuidas on prokuratuuri ja kohtute töö Saaremaal korraldatud ning milliste teemadega piirkonnas tegeletakse.

Homme külastatavad juhid Baltic Workboatsi, et tutvuda laevatehase tööga, ning TalTechi Kuressaare kolledžit, kus saab sealses basseinis laevakeresid katsetada.

Ministeeriumi esindajad saavad kokku ka kohaliku omavalitsuse juhtidega, et arutada Saaremaa noortega seotud teemasid ja murekohti. Omavalitsust esindavad Saare vallavanem Mikk Tuisk, vallavolikogu esimees Jaanus Tamkivi ning abivallavanemad Koit Voojärv ja Liis Lepik. Samuti on kohtumise juures kriminaalhooldusametnik Tuuli Vikat.

Saaremaa Toetava Hariduse Keskuses on kavas tutvuda sealse õpilaskodu ja kooliga.

Visiidil osalevad ministeeriumist justiitsminister, kantsler ning asekantslerid. Haldusala juhtidest on Saaremaal riigi peaprokurör, andmekaitse inspektsiooni peadirektor, patendiameti peadirektor, Eesti kohtuekspertiisi instituudi direktor ja Riigi Infosüsteemide Keskuse direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles