ÜLESKUTSE Nii lihtne on teha head!

Saarte Hääl
Copy
VÄIKE HEATEGIJA: 4aastane Mia annetab vee- ja limonaaditaara eest saadud raha 28. novembril turvakodu kiisudele.
VÄIKE HEATEGIJA: 4aastane Mia annetab vee- ja limonaaditaara eest saadud raha 28. novembril turvakodu kiisudele. Foto: MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu

28. novembril toimuvad viiendat korda üle-eestilised annetamistalgud ja vaid sel päeval ning ainult Ma Armastan Aidata keskkonnas tehtud annetustel on veelgi suurem mõju – igale Ma Armastan Aidata keskkonna kaudu annetatud summale lisab Swedbank, üks annetuskeskkonna asutaja, omapoolse panuse juurde.

Ma Armastan Aidata annetuskeskkonnas on täna 60 vabaühendust viiest valdkonnast. Annetuskeskkond koondab usaldusväärseid Eesti heategevusorganisatsioone ning suure südamega inimesi. Meie väikesel MTÜ-l Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu on au kuuluda sellesse keskkonda juba seitse aastat ja seda suures osas tänu teile, meie head toetajad, sest teie abiga oleme endile teinud nime nii saarel kui ka mandril.

Kohe varsti algav 2024. aasta kujuneb murranguliseks – meie leping Saaremaa vallaga lõpeb ja omapäi edasi tegutsedes sõltume vaid annetustest. Seetõttu on 28. novembril toimuvad annetustalgud meie jaoks eriti oluline sündmus.

(Kuidas meil siiani läinud on? Otsustage ise!

2020. aasta – annetusi 3672 eurot, Swedbanki panus 2645 eurot. Kokku 6317 eurot.

Kõige enam annetati Eesti Toidupangale, Eesti Vaegkuuljate Liidule, Saaremaa Lemmikloomade Turvakodule ja Heateo Sihtasutusele – seega kuulub meile pingereas tubli 3. koht.

2021. aasta – annetusi 4555 eurot, Swedbanki panus 3364 eurot. Kokku 7919 eurot ja

Heateo SA järel 2. tulemus.

2022. aasta – annetusi 7136 eurot, Swedbanki panus 4039.79 eurot. Kokku 11 175.79 eurot, mis oli üle kogu Eesti kõige suurem kogutud summa ja 1. koht.)

Meie MTÜ tegutseb suuremalt jaolt vabatahtlikkuse alusel, palgalised on vaid kolm talitajat, kelle ülesandeks on tagada Kassikodu umbes 220 elaniku heaolu.

Väike Mia on nelja-aastane piiga, kes koos oma aastaid vabatahtlikuna tegutsenud emmega on turvakodus kiisude juures käinud juba sellest ajast saadik, kui ta käima õppis. Mia teab, et kiisude eest hoolitsemiseks on vaja raha. Mia teab ka seda, kuidas tema aidata saaks – emme käest endale kaubeldud vee- ja limonaaditaara eest saadud raha, tervelt 6 eurot ja 50 senti, annetab Mia 28.novembril turvakodu kiisudele.

Ole ka sina kui väike Mia – ei ole oluline, palju sa annetad. Piisab sellest, kui jätad poes mõne jäätise või saiakese ostmata. Väikestest summadest saab lõpuks kokku suure. Esmapilgul väikesena tunduv heategu on samuti suur, sest kõik saab ju alguse märkamisest ja hoolimisest. Sellest esimesest sammust…

Kallid saarlased! 28. novembril kell 00.00–24.00 on teil võimalus anda oma panus meie kodusaare hüljatud ja koduta loomade heaks. Selleks mine inernetis Ma Armastan Aidata lehele (www.armastanaidata.ee), vali "Loomad ja loodushoid" ja leia sealt meie väike MTÜ, (Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu: märka, hooli ja aita!), klikka nupul "Anneta raha", vali meelepärane summa ja… Aitäh, et hoolid!

Vaid sel päeval ja ainult Ma Armastan Aidata keskkonnas annetatud summadele lisab Swedbank oma panuse ja su annetus võimendub. Näed, kui lihtne on tegelikult teha head!

MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles