„Gaas põhja ja edasi!” Viirelaiu peremees valmistub Taimaal hotelli avama

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
SIIA SAAGU HOTELL! Priit (paremal) ühes äripartner Hegert Lepikuga leidsid ideaalse koha hotelli jaoks Taimaal Koh Phangani saarel.
SIIA SAAGU HOTELL! Priit (paremal) ühes äripartner Hegert Lepikuga leidsid ideaalse koha hotelli jaoks Taimaal Koh Phangani saarel. Foto: Erakogu

Kodusel Viirelaiul omalaadset ja elamusterohket majutuskohta pidav Priit Villemson on ühes äripartneriga ja investorite toel rajamas uut hotelli sisuliselt teisele poole maakera - maalilisele Taimaa saarele Koh Phanganile.

Idee majutus justnimelt Taisse teha, tekkis Priidu sõnul suvel. “Eestis on hooaeg maist septembrini ja talvel on Viirelaiul midagi väga keeruline teha,” rääkis ta. “Seal omakorda on hooaeg jällegi teistpidi – põhihooaeg on september kuni aprill, seega tunduski loogiline, et lahe oleks suvel teha Viirelaidu ja talvel Taid.”

Tema sõnul läks mõte suure hooga lendu ning asjad liiguvad. “Kui idee tekkis augusti alguses, siis mu äripartner Hegert otsis seal kuu aega maad, käis vaatamas üle saja erineva maalapi. Septembri algul sõitsin mina ka sinna, vaatasin maa üle, tundus väga äge ja täpselt see koht, mida vaja,” kirjeldas ta asjade käiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles