JUHTKIRI Seitseteist

Saarte Hääl
Copy
Foto: Saarte Hääl

Just nii palju aastaid on saarlaste postkastidesse jõudnud Saarte Hääl, kunagise nimega Oma Saar. Seda on ka inimese jaoks juba omajagu, ajalehest rääkimata. Tuleval aastal saab täisealiseks terve põlvkonna jagu noori, kes on sirgunud samaaegselt Saarte Häälega.

Viimased poolteist aastat on Saarte Hääl toimetanud kohalikul leheturul üksi. Konkurendi kadumine ei ole aga tähendanud hoo mahavõtmist. Vastupidi. Toimetus tegutseb jätkuvalt selle nimel, et saarte elu-olu võimalikult operatiivselt lugejate-vaatajateni viia, samal ajal viies sisse uuendusi, mida dikteerivad meediamaailma muutuvad olud.

Kogu Eesti majandus elab praegu üle turbulentseid aegu, mis paraku jätavad oma pitseri ka meediaettevõtetele. Seetõttu on Saarte Hääle rahval väga hea meel, et nii paber- kui ka digilehe lugejad on väljaandele jätkuvalt lojaalsed. Ja seepärast annab toimetus endast parima, et kõikvõimalikud ajalehe väljaandmisega seotud hinnatõusud üksnes lugejate kanda ei jääks.

Uuel aastal ootavad meid kõiki ees uued väljakutsed. Selle kajastamine, kuidas nendega toime tullakse, saab olema toimetuse igapäevatöö. Koostöös oma lugejatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles