Saare maakonna ja Saaremaa valla tunnustusavaldused ootavad kandidaate

Saarte Hääl
Copy
Maidu Lempul surub kätt ja ulatab lilled vallavanem Mikk Tuisk. Assisteerib volikogu esimees Jaanus Tamkivi.
Maidu Lempul surub kätt ja ulatab lilled vallavanem Mikk Tuisk. Assisteerib volikogu esimees Jaanus Tamkivi. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Alanud on kandidaatide esitamine Saare maakonna teenete- ja vapimärgi andmiseks ning Saaremaa aasta inimese ja aasta teo tiitlile. Ettepanekuid oodatakse 15. jaanuarini.

Saare maakonna vapimärk antakse isikule maakonnale osutatud eriliste teenete ja väljapaistvate saavutuste eest. Saare maakonna teenetemärk antakse isikule maakonnale osutatud teenete eest või saavutuse tunnustamiseks.

Saaremaa aasta inimese ja aasta teo tiitel antakse aasta jooksul oma tegevusega Saaremaa valla heaks silma paistnud isikutele või tunnustatakse Saaremaa valla jaoks olulise tähtsusega ettevõtmisi.

Ettepanekuid koos põhjendusega saab kõigis tunnustuskategooriates esitada 15. jaanuarini Saaremaa vallavalitsuse aadressil Lossi 1, 93819 Kuressaare linn või elektrooniliselt raekoda@saaremaavald.ee.

Maakonna vapimärgi ja teenetemärgi andmiseks moodustatakse Saaremaa, Muhu ja Ruhnu valla esindajatest komisjon. Aasta inimese ja aasta teo tiitli andmise otsustab Saaremaa vallavolikogu eestseisus.

Saare maakonna tunnustusavaldused annavad üle Saaremaa vallavolikogu esimees ja vallavanem Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud pidulikul üritusel. Samas kuulutatakse välja ka Saaremaa aasta inimene ja aasta tegu.

Tänavu pälvis Saare maakonna vapimärgi Maidu Lempu ning maakonna teenetemärgi said Piret Rauk ja Lembit Uustulnd. Saaremaa aasta inimene 2022 oli Kuressaare haigla arst Alina Zhenchenko ning Saaremaa aasta teo tiitel anti kohaliku kaubandusvõrgu arendamise eest Saaremaa Tarbijate Ühistule / Coop Saaremaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles