Kuressaares kuuskede puudust küll ei ole. Aga mis nad sel aastal maksavad?

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
SUUR JA VÄIKE: Helko Tamme jõulupuude müügipunktis Kaubaaida parklas on jõulupuid poolest meetrist kuni kolme meetrini välja. Hinnad ulatuvad 7-st 54 euroni.
SUUR JA VÄIKE: Helko Tamme jõulupuude müügipunktis Kaubaaida parklas on jõulupuid poolest meetrist kuni kolme meetrini välja. Hinnad ulatuvad 7-st 54 euroni. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Nii nagu varasemailgi aastail on ka sel aastal võimalik Kuressaares endale jõulupuu soetada Jaama tänaval või siis Auriga keskuse, Kaubaaida või Selveri parklas asuvast müügikohast. Hinnad on tänavu laias laastus samad, mis möödunud aastal.

"Valikut on, nii istanduse kui ka metsakuuski, isiklikult valisin juba suvel parimad välja," kiidab Kaubaaida parklas kuuski müüv Helko Tamm. Koos abikaasaga tegutsetakse FIE Mairi Pakkas nime all.

Tamme sõnul on hea, kui valikus on kuuski kahest istandusest. "Siis on valikut erinevale maitsele, muidu nagu ühest torust tulnud!" ütleb Tamm, näidates oma jõulupuid. Mõni on pisem, mõni kõrgem, mõni tihedam, mõni hõredam, sõltub, kui palju on puud aastate jooksul pügatud. Kasvanduse kuuskede valikus on Helkol nii Saare- kui ka Jõgevamaal kasvanud puid. Lisaks on tal pakkuda ilusaid kohalikke metsakuuski – naturaalses ilus, just sellistena, nagu nad metsast tulnud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles