Juhtkiri Jõulud jõudvad!

Saarte Hääl
Copy

Tänasest Saarte Hääle jõulunumbrist leiab lugemist loodetavasti mitmeks päevaks. On selliseid lugusid, mis teevad mõtlikuks ja härdaks, ning kirjutisi, mis kisuvad ehk suu muigele. Jagub nii uudiseid kui ka põnevaid ja nostalgilisi lugusid minevikust.

Sellest, milline katsumus võib olla enneaegse beebi sünd, jutustavad meie veergudel kaks peret – pisikeste kaksikute Mardi ja Kermo ema ja isa ning väikese Emily ema. Mõlema pere lugusid saab vaadata ka ETV saates "Jõulutunnel" 25. detsembril.

Ja mis on jõulud ilma jõuluvanata? Mida jõulutaadi töö endast kujutab, pajatavad lugejatele saarlased Andrus Õunpuu, Naime Lamp, Rein Lember ja Hiljar Koppel. Kõik nad on ühel meelel selles, et jõuluvanale endale on parim kink rõõmus sära laste silmis.

Kas teadsite, et Saaremaal oli kasutusel päris oma raha? Millal ja mis asjaoludel see ringlusesse lasti, sellest kirjutab ajaloolane Endel Püüa.

Seekordses retseptinurgas jagame soovitusi, kuidas teha kiireid ja kauneid jõulusuupisteid. Jagub ju pühi endid kolmeks päevaks.

Saarte Hääle toimetus soovib kõigile lugejatele: olgu te jõulud kaunid ja rõõmurikkad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles