Politsei lõpetas Kuressaares kadunud mehe aktiivse otsimise tulemuseta

Copy
Oliveri otsingud Põduste jõel.
Oliveri otsingud Põduste jõel. Foto: Saaremaa Vabatahtlik Merepääste Selts

Politsei lõpetas Kuressaares vahetult enne jõule kadunud 52-aastase Oliveri aktiivsed otsingud ja kontrollib nüüdsest pisteliselt Põduste jõe piirkonda.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnagrupi juht Minna Raun ütles BNS-ile, et senised otsingud Põduste jõe piirkonnas otsingukoeraga ja jõel sonariga tulemust ei andnud ja meest ei ole leitud.

"Kontrollime endiselt pisteliselt Põduste jõe piirkonda, kuid maastikuotsinguid senisel kujul me praegu enam ei jätka," sõnas Raun. "Juhul, kui mees tõesti jõkke uppus, on vool ta tõenäoliselt merre kandnud, kuid meri on jääs," lisas ta.

Politseinik on tänulik kõigile kolleegidele, vabatahtlikele ja partnerasutuste töötajatele, kes on politseid otsingutel aidanud. Kadunud mehe asjadest ei ole politsei pärast telefoni leidmist enam midagi rohkem leidnud. Politsei kontrollis leitud telefoni, kuid sellist infot, mis oleks aidanud lähemale mehe leidmisele, kuid sealt täiendavat infot ei avastatud.

"Kontrollime ka edaspidi igat meile tulevat infokildu ja palume endiselt kõigil 112 teada anda, kui on infot mehe asukoha kohta. Vajadusel käivitab politsei uuesti ka maastikuotsingud," ütles politseinik Minna Raun.

Möödunud laupäeval leiti Kuressaares Veski tänavalt maast kadunud Oliveri mobiiltelefon, mis oli välja lülitatud. Politseinikud ja vabatahtlikud leidsid nädal tagasi Põduste jõe lähedalt Oliveri sviitri, fliisi ja särgi.

Lähedased teatasid 24. detsembril politseile, et Oliver lahkus eelmisel õhtul kella 20 paiku kodust ning sellest ajast saati on teadmata, kus mees olla võiks. Meest nähti viimati 23. detsembri õhtul Kuressaares Heina tänaval kõndimas Põduste jõe poole. Jõululaupäeval, 24. detsembril leidsid lähedased Põduste jõe kaldalt Oliveri tennised.

Oliver on umbes 175 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ja helepruunide juustega. Seljas võib tal olla hele T-särk, jalas teksapüksid, peas pleekinud pruunikas-hallikas nokamüts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles