Algklassilaps tormas kohtunikule kallale

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Muu hulgas võivad laste agressiivset käitumist soodustada kõne hilinemine või vähene sõnavara ning see, et kodus ei suhelda lastega enam piisavalt. Foto on illustreeriv.
Muu hulgas võivad laste agressiivset käitumist soodustada kõne hilinemine või vähene sõnavara ning see, et kodus ei suhelda lastega enam piisavalt. Foto on illustreeriv. Foto: Saarte Hääl

Mida ette võtta vägivaldse lapsega, kes peksab nii kaaslasi kui ka oma peret ja võib rünnata isegi võõrast täiskasvanut? Kõige raskemal juhul tuleb endale ja teistele ohtlik laps kinnisesse lasteasutusse saata.

2023. aasta lõpp. Kuressaare kohtumajas on kavas arutada ühe alla 10-aastase lapse paigutamist kinnisesse lasteasutusse, kui kohale toodud laps ootamatult kohtunik Reena Undresti füüsiliselt ründab. Kohtunik Undresti sõnul pole tal tsiviilkohtuniku ametis midagi taolist kunagi varem juhtunud. "Kuna tegemist on abivajajast lapsega, siis ei ole võimalik seda juhtumit lähemalt kommenteerida," lausus Undrest.

Laps, kes vihahoos võib kõik oma ümber puruks peksta ning on kallale tormanud nii lastele kui ka täiskasvanutele, saadeti jaanuaris üheks aastaks kinnisesse lasteasutusse, kuna muud abinõud enam ei aidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles