Täna tähistatakse üle maailma vähihaigete laste päeva

Saarte Hääl
Copy
Kuressaare suursillal on peale värskendust erinevat värvi tuled, mis võimaldavad sarnaselt teiste maamärkidega erinevate tähtpäevade puhul värvuda vastavasse tooni.
Kuressaare suursillal on peale värskendust erinevat värvi tuled, mis võimaldavad sarnaselt teiste maamärkidega erinevate tähtpäevade puhul värvuda vastavasse tooni. Foto: Regina Malk

Täna hommikul värviti tuledega ka Kuressaare suursild Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu üleskutsel kollaseks, et avaldada toestust vähihaigetele lastele üle maailma. Sild jääb kollastesse toonidesse 16. veebruari hommikuni.

“Kuldse lindi kampaaniaga soovime tõsta teadlikkust lapseea vähist ja sellega kaasnevatest probleemidest, näidates läbi objektide välisvalgustuse muutmisega kuldkollastesse toonidesse ning kuldse lindi kandmisega rinnas paljude ettevõtete, asutuste ja heade inimeste toetust vähihaigetele lastele, noorukitele, ja nende peredele kogu maailmas," selgitas Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu juhatuse liige Luive Merilai.

“Iga laps on oluline ja hindamatu väärtus, soovime, et iga laps saab parimat võimalikku ravi, hooldust, toetust ja abi nii lühi- kui ka pikaajalises perspektiivis. Igal lapsel peab jääma homne,“ lisas Merilai

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles