Rikkurid unistavad Hispaania villadest. Aga kes jääb Eestit kaitsma? (1)

Katrin Pauts
Copy
Katrin Pauts.
Katrin Pauts. Foto: Erakogu.

"Enam ammu pole ükski lehepealkiri mu tutvuskonda emotsionaalselt nii üles kütnud kui ärimees Raivo Heina jutt, kuidas ta sõja puhkedes oma kuulsa kopteriga välismaale ajama paneks. Loodetavasti ei esinda Hein jõukamas ühiskonnakihis mingit peavooluseisukohta, kuna vastasel korral ei saaks ma küll aru, miks küll peavad rikkad ja vaesed riigikaitsesse võrdselt panustama," kirjutab kirjanik Katrin Pauts (erakond Isamaa).

Mäletan, et kui miljonär Raivo Hein meediategelaseks sai, tundus ta täitsa sümpaatne, kuigi küllaltki ekstsentriline jõukas mees, kes unistas kosmoselennust. Aja jooksul hakkas tema intervjuudesse sugenema aina rohkem praalimist ja saime teada, mida ta arvab vaestest, palgatöölistest jne.

Eks igaühel, kel tung teisi alandada, ole oma kompleksid. Heina võimalikud puudujäägid, mida ta suurustlemisega ilmselt kompenseerida püüab, jätan rahule ja üldiselt temasuguste jutt mind ei huvita. See kuulub kollase meedia meelelahutusrubriiki, Brigitte Susanne Hundi ja strippar Marco kõrvale. Seekord karjus "Rööprähklejate" podcast´i pealkiri mulle aga liig valjult näkku: kui sõda peaks puhkema, lendaks Hein kõigepealt kopteriga Saaremaale, sealt edasi Rootsi ja siis Hispaaniasse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles