KOPP MAAS Jalgpallihalli ehitus algas

Regina Malk
, veebitoimetaja
Copy
Tulevane jalgpallihall ehitatakse endise Kuressaare gümnaasiumi ehk praeguse Nooruse kooli lähedale neljale krundile.
Tulevane jalgpallihall ehitatakse endise Kuressaare gümnaasiumi ehk praeguse Nooruse kooli lähedale neljale krundile. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Möödunud nädalal sai alguse jalgpallihalli ehitus Kuressaares, Nooruse kooli läheduses, kui ehituse alustuseks löödi kopp mulda.

“Ehitustöödega alustamine tekitas kõikides treenerites suure ootusärevuse - äkki tõesti ei pea enam talvel jalkatrenni asemel lastega kelgutama minema, sest väljak lume/jää all. Halli valmimine annab meie noortele jalgpalluritele arenguks suure tõuke juurde. Lisaks headele treeningtingimustele talvel, annab see ka aastaringselt väljakuruumi juurde, et kõik saaksid oma vajadustele vastavaid harjutusi teha ja mänge pidada. Lapsed, lapsevanemad ja treenerid on seda hetke kaua oodanud!” sõnas FC Kuressaare noortetööjuht Reivo Vinter.

Kuressaare jalgpallihalli projekteerijaks ja ehitajaks valis Saaremaa vallavalitsus OÜ Arens Ehitustööd / Dreibau OÜ pakkumusega, mille hind on 4 278 872 eurot koos 5% reservi ja ilma käibemaksuta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles