KÜLAVAHELOOD Indrek Nõgu Neemi külast koos professor Piret Puppartiga presidendi vastuvõtul

Aare Laine
Copy
PIRET PANI KA MIND RIIDESSE. Indrek Nõgu ei varja heameelt oma elukaaslase, moelooja, professor Piret Pupparti edusammude üle. Kuigi Õhtuleht, kus foto avaldati, pole Pireti kaaslasest sõnagi, saavad saate kuulajad ja saate tutvustuse lugejad teada, kes on see moodsalt riietatud noormees Pireti kõrval.
PIRET PANI KA MIND RIIDESSE. Indrek Nõgu ei varja heameelt oma elukaaslase, moelooja, professor Piret Pupparti edusammude üle. Kuigi Õhtuleht, kus foto avaldati, pole Pireti kaaslasest sõnagi, saavad saate kuulajad ja saate tutvustuse lugejad teada, kes on see moodsalt riietatud noormees Pireti kõrval. Foto: Õhtuleht

Paastukuu esimese saate ajendiks on 27. veebruari Õhtulehest loetu. Lehe 16-ndal leheküljel on foto saarlasest moekunstnikust, Eesti Kunstiakadeemia õppejõust, professor Piret Puppartist ja tema elukaaslasest. Pilt on tehtud presidendi vastuvõtutseremoonial. Õhtuleht annab teada, et presidendiproua Sirje Karise rõivastuse loojaks on Eesti Kunstiakadeemia moedisaini professor ja disainer Piret Puppart.

Saarlasest professori riietusest annab Õhtuleht samuti ülevaate. Kes on aga Pireti kaaslane? Temast ei sõnagi. Saate kuulajaile, kes seda meest ei tunne, ei tea, ütleb saatejuht Aare Laine, et riigipea vastuvõtule võttis Piret kaasa oma elukaaslase Indrek Nõgu. Indreku tutvustamiseks sobiks lause Saaremaa aasta küla ja Eesti lastesõbralikuma küla, Neemi küla looduskunstnikust külaelu edendaja.

Küllap tekitas see Õhtulehe lugejates imestust, miks pole sõnakestki Piret Pupparti kaaslasest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles