MUHU UUDISSED Naesed, elu ja armastus!

Irena Tarvis
Copy
Irena Tarvis
Irena Tarvis Foto: secure.pmo.ee

Ikka terit neh. Päe oo küll tüki muad pitkemaks läin ja lund kua suurt põle. Aga voata õue rüistma ikka easte ep kipu paergu. Neh, kõik kohjad oo nii lidrased ja pasased, et ühna ale voadata. Ja seda paska, mis lume sihest välja sulab, oo ikka kua ännatumalt palju.

Oidku ete viel, kui mõni õiuke sõuksega riisuma kukub. Siis põle masu juanibeks kua ühtegid rohelist itet õue pial. Neh, et päeva käe oo kena küll, aga kui ikka mua ep kanna, juu siis katsub viel umbest kuu aega tubasemalt asju aada.

Tiedkid oo masu niipalju kindi pantud, et irmus suurte aututega, sõukste änam kut kahessa tonnistega, sial pial ep sõelutaks mitte. Pärast põlegid änam tied. Oo paljast ühed irmsad ruopad. Ja kust sie raha võetse, misega sa uied ehitad?

Neh, et mis uudist oo? Võimelda suab spordihallis 10-ndal ja 24-ndal paastukuu pääval. Ikka Martin Vahimets tuleb jälle reenima rahvast ja raha küsitse ikka kümme eurut. Et liigutamine ep jäe sellepärast üht ää, et ep sua kaudu õuet ietsi, sest iga sammuga vao paljast luupeksikondini mua sisse. Spordiallis oo kena sile ja tahe põrand all, neh.

Kultuuri nautida suab kua. Sest ma juba reaksi mineva nädali, et naestepääva õhta Muhu Virtuoosid esinevad Liiva kuolimajas. Neh, Muhu mehed oo änamaste sõuksed karuse jutuga või puhta muusikad. Nõnna et romantikast ühna kaugel. Aga kis tahtvad oma naestele nüid naestepäävaks kenad kiŋŋitust tiha, siis olge lahked. Põle taris muud vaeva nähegid, kut naene käevangu ja köötsides oome õhta kellu seitsmeks Liivale tulla. Romantika iest kandvad oolt niesammad Virtuoosid. Naad oskavad, ma tia. Neh, raha tuleb niipalju seltsi võtta, et iga inimese kääst, ole sa emane või isane, küsitse ikka kahessa eurut.

Ja laupa õhta kellu kuiest suab romantikaga ietsi minna Hellamoal. Sest külakeskuses näidatse siis kinu. Seda uut, irmuskenad vilmi "Elu ja armastus"! Pileti innaks oo viis eurut. Neh, ja köi ühe õhta kontserdil ja teese õhta kinus ja naeste silmad piaks ühna voasta otsa särama ja suud muikus olema. Neo Marju kääst võib ju riede ominguks lillekimbu kua viel tellida. Ja asi kordas jälle seks vuastaks.

Vat sõuksed luod ja sõuksed laulud oo sedakorda. Olge ikka munuksed siis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles