Kuressaares kadunud Oliver leiti surnuna

Regina Malk
, veebitoimetaja
Uuendatud 10. märts 2024, 22:10
Copy
Kalmuküünal. Pilt on illustratiivne.
Kalmuküünal. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Eelmise aasta 23. detsembri õhtul kaduma läinud 52-aastane Oliver leiti täna õhtul SA Kadunud vabatahtlike poolt Põduste jõe suudmest surnuna.

Tema surmas ei ole alust kahtlustada kuritegu ja surma täpsema põhjuse selgitab välja ekspertiis, lisas politsei. 

Sihtasutuse Kadunud tegevjuht Aare Rüütel väljendas tänu mitmetele abistajatele, öeldes: "Tahaksin öelda aitäh paljudele inimestele, kes abiks on käinud. Tahan tänada Keskkonnaametit, kes mitu korda abiks käis drooniga, Leisi päästekomandot, SA Kadunud OPEROG otsingugruppi, ning tahan tänada ka kõiki neid, kes kaasa mõtlesid, käisid jõe ääres ning erinevatel päevadel mererannikul otsisid, et aidata Oliveri leida."

Rüütel jätkas: "Lisaks soovime tänada droon.ee ettevõtet; tänu neile saime kasutada allveedrooni jõeotsingutel, kui jää hakkas ära minema. Näiteks saime allveedrooniga üle vaadata Tori jõe piirkonna, mis jäi PPA-l kontrollimata."

Ta selgitas ka tänase väljamineku põhjust Saarte Häälele, öeldes: "Tänane väljaminek oli seotud sellega, et veetase hakkas üleeile langema ja see oli õige hetk arvatav piirkond õhust uuesti üle vaadata. Kaks-kolm päeva tagasi ei oleks olnud võimalik teda veel sellisel viisil leida. Tänu 20 sentimeetrisele veetaseme langusele oli see täna võimalik."

Sihtasutus Kadunud väljendab siirast kaastunnet Oliveri lähedastele ja sõpradele.

Lähedased teatasid 24. detsembril 2023 politseile, et Oliver lahkus eelmisel õhtul kella 20 paiku kodust ning sellest ajast saati on teadmata, kus mees olla võiks. Meest nähti viimati 23. detsembri õhtul Kuressaares Heina tänaval kõndimas Põduste jõe poole. Jõululaupäeval, 24. detsembril leidsid lähedased Põduste jõe kaldalt Oliveri tennised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles