Saaremaa MV seeniorite korvpallis Teine finalist on Tesmani meeskond

, Saaremaa Korvpall
Copy
Poolfinaali algus
Poolfinaali algus Foto: Erakogu

Neljapäeva õhtul kohtusid Saaremaa seeniorite 2024 meistrivõistluste teises poolfinaalis Tesmani ja Vesse meeskonnad.

Kohe mängu algusest oli näha, et "kiiret jalutuskäiku" kellegi kasuks ei toimu selles mängus kindlasti.

Mõlema meeskonna liikmed olid selleks mänguks väga korralikult valmistunud ja tõsine lahing hakkas juba pihta mängu esimestest minutitest.

Kellegil lihtsaid korve visata ei lubatud ning mõlemad meeskonnad võitlesid võidu nimel tublisti.

Esimene veerandaeg lõppes seisuga 17:15 Tesmanile. Poolajaks oli Tesman saavutanud eduseisu 34:25 suuresti tänu nende skooriliidri Marko Nelise resultatiivsele tegutsemisele.

Kolmanda veerandaja lõpul oli Tesmani edu vaid neli punkti 48:44 ning neljas veerandaeg oli juba tõsine thriller, kus võidu oleks võinud võtta mõlemad meeskonnad.

Viimasel minuti algul oli Tesman veel eduseisus 57:51 kuid viimasel minutil Tesmani mehed korvi enam ei tabanud ning kümmekond sekundit enne mängu lõppu, olid tablool juba numbrid 57:55.

Viimase 9 sekundi jooksul oli Vesse meeskonnal veel võimalus tabava kolmepunktiviskega mäng endale võtta, kui paar sekundit enne lõpusireeni Andreas Randmaa poolt teele saadetud kaugvise korvi siiski ei tabanud ning üllatus jäi sündimata.

Tiitlikaitsja Tesmanile ülinapp võit tulemusega 57:55 ning koht finaalis Pihtla meeskonna vastu oli tagatud.

Tesmani poolelt oli parimad Marko Nelis 28 punkti ja Kristjan koppel 9 punktiga. Vesse poolel olid osavamad Janek Liivas 28 punkti ning Ranno Pettai 8 punktiga.

Seega kohtuvad laupäeval 23.märtsil Kuressaare Spordikeskuses kell 13.45 algavas finaalmängus samad meeskonnad kes ka eelmisel hooajal Tesman ja Pihtla.

Pronksmedali selgitavad sel hooajal välja SO3K ja Vesse kelle mäng algab kell 12 samuti Kuressaare Spordikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles