KÜLAVAHELOOD Lümanda segarahvatantsurühma Mõnusad mõnus etteaste Kuressaares

Aare Laine
Copy
KULTUURIHOIDJA 2023. Ligi pool sajandit Lümandas kultuuritööd juhtinud ja praegu nelja tantsukollektiivi juhendaja Ulvi Põld, Lümanda piirkonna kultuurihoidja tiitliga pärjatud naine jagab omakorda tunnustust tantsijatele.Pildil on veel Taivo Murekas ning Liia Aavik.
KULTUURIHOIDJA 2023. Ligi pool sajandit Lümandas kultuuritööd juhtinud ja praegu nelja tantsukollektiivi juhendaja Ulvi Põld, Lümanda piirkonna kultuurihoidja tiitliga pärjatud naine jagab omakorda tunnustust tantsijatele.Pildil on veel Taivo Murekas ning Liia Aavik. Foto: Aare Laine

Kultuuririkkuse aastal on heameel tõdeda, et saarlased oskavad kultuuririkkusest, sealhulgas pärandkultuuriśt lugu pidada. Seda said nii Kuressaare kui Saare maakonna eakad taas teisipäeva pärastlõunal Kuressaare päevakeskuses kogeda. Lümanda rahvamaja segarahvatantsurühm Mõnusad andis täissaalile mõnusa etenduse. Vahepalasid luges Helmut Sääsk Saaremaa seeniormeeste klubist. Saatejuht Aare Laine küsitles maja perenaist,Ene Vahterit, rahvatantsijate juhendajat Ulvi Põldu, tantsijaid ja Helmut Sääske seeniormeeste klubist.

Kuna seekordne eakate kokkusaamine ja taidlejate etteasted olid pühendatud naistele, sest alles tähistasime rahvusvahelist naistepäeva, siis ka ettekannetes oli juttu naistest.

Pärast tervituskõnet luges võõrustaja, esinejate küllakutsuja Kuressaare hoolekande juhataja Ene Vahter ette mõned humoorikad mõtteterad naistest. "Kui targad oleksid naised kui neil oleks kogu see mõistus, mis mehed nende pärast on kaotanud,"kõlas üks Ene esitatud mõtetera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles