Noored soovivad uusi ekstreemspordi rajatisi

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
PÕHIKOHT: Rulatajate-ratturite põhiline enese arendamise paik on olnud Smuuli elurajooni skatepark, mille seisukord ei ole paraku kiita.
PÕHIKOHT: Rulatajate-ratturite põhiline enese arendamise paik on olnud Smuuli elurajooni skatepark, mille seisukord ei ole paraku kiita. Foto: Karl Jakob Toplaan

Ekstreemspordihuvilised noored ja harrastajad tõdevad, et nii Smuuli kui ka Kudjape skateparkide tänane olukord ei võimalda neil oma hobiga tegeleda.

13. märtsil toimus kogukonna mõttetalgupäev "Ekstreemsporditulevik Saaremaa vallas", kus osalesid oma ala harrastajaid, noored, otsustajad, noorsootöötajad ja teised huvilised. Endine harrastaja ja lapsevanem Karli Aau andis ülevaate, millised on praegu ekstreemspordi harrastamise võimalused ja olukord kasutajate vaatest ning nentis, et selle hobiga tegeleda pole praegu praktiliselt võimalik.

Ilmastiku mõjul on harjutuspaigad muutunud kasutuskõlbmatuks, vineerid kulunud, kruvid väljas ja asfalt kahjustunud. Seda vaatamata Saaremaa Spordikooli pingutustele neid igal aastal parandada ja remontida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles