ÜLESKUTSE Otsime taas Saaremaa Laste Sõpra!

Copy
SAAREMAA LASTE SÕBER 2023: Pärli treeneril Kadri Rõõmul on teinegi väga tähtis amet – ta on nelja lapse ema. Pildil hoiab Kadri süles tütar Kaisat.
SAAREMAA LASTE SÕBER 2023: Pärli treeneril Kadri Rõõmul on teinegi väga tähtis amet – ta on nelja lapse ema. Pildil hoiab Kadri süles tütar Kaisat. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Just Sina saad esitada kandidaadi, kes vääriks auhinda Saaremaa Laste Sõber 2024.

Saaremaa Laste Sõbra tunnustusauhinna eesmärk on tänada inimesi, organisatsioone või tegusid, kes või mis on loonud suuremat väärtust nii Saaremaa lasterikaste perede ühenduse liikmetele kui ka üldiselt Saaremaa lastele ja peredele.

Kandidaate on 12.–30. aprillini oodatud esitama kõik Saare maakonna inimesed, asutused või organisatsioonid.

Auhinna väljaandmise otsustab Saaremaa Laste Sõbra tunnustusauhinna komisjon, kuhu kuuluvad Saaremaa lasterikaste perede ühenduse liikmed. Auhind antakse üle lastekaitsepäeval või selle lähikuupäeval, et pöörata tähelepanu laste väärtusele ning nende kaitse tähtsusele.

Varemalt on Laste Sõbra auhinna pälvinud lastearst Ülle Käsk, lasteürituste hing Hiie Mook, ämmaemand Helgi Tammur ja võimlemistreener Kadri Rõõm.

Kandidaadi esitamiseks tuleb täita taotluse vorm, mille leiab ka Saaremaa lasterikaste perede ühenduse Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles