Liikluskomisjon vaagis valupunkte

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
SILVER VARENDI näitas sügisel Saarte Hääle veebilehel avaldatud videotes kohti Kuressaare liikluses, mis võivad kas teadmatusest või tähelepanematusest segadust tekitada. Nüüd tegi ta valukohtade parandamiseks konkreetsed ettepanekud.
SILVER VARENDI näitas sügisel Saarte Hääle veebilehel avaldatud videotes kohti Kuressaare liikluses, mis võivad kas teadmatusest või tähelepanematusest segadust tekitada. Nüüd tegi ta valukohtade parandamiseks konkreetsed ettepanekud. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa valla liikluskomisjon käsitles oma äsjasel istungil tosinat liiklusalast probleemkohta, millest osa sai lahenduse, osa jäi aga veel n-ö vaadu peale.

Mitu ettepanekut oli komisjonile teinud sõidukijuhtide koolitaja Silver Varendi. Muu hulgas pakkus ta välja parkimise piiramise Uus-Roomassaare tänaval, kus praegu seisavad sõidukid mõlemal pool teed, mis sunnib tänaval liikuvaid sõidukeid ümber nende laveerima.

Komisjon teeb vallavalitsusele ettepaneku kehtestada peatumise/parkimise keeld Uus-Roomassaare tänava lõigul Allee tn–Kivi tn parempoolses teeservas (lossi poolt tulles).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles